Hoe ziet u de winkeltijden in Ommen in het nabije toekomst?

woensdag 28 augustus 2019 10:00

Beste Inwoner(s) van Gemeente Ommen,

Gemeente Ommen evalueert de openingstijden van de winkels in Ommen. Er is nu onder meer geregeld dat de winkels in Ommen maximaal 12 zondagen per jaar geopend mogen zijn. Dit najaar besluit de gemeenteraad of de openstelling van winkeltijden verruimd kan worden. Om een goed onderbouwd besluit te kunnen nemen over de mogelijke verruiming van de openstelling van winkeltijden, bieden wij u graag de gelegenheid om uw mening hierover te geven.

Hoe doet u mee?

U kunt hiervoor een digitale vragenlijst invullen. Ga dan naar www.bureaubartels.nl en klik op ‘Vragenlijst Winkeltijden Ommen’. Vul dan de volgende inlogcode in: ommen16 of gebruik onderstaande QR-code (scannen met uw mobiele telefoon).

Het invullen van de vragenlijst duurt maar 5 minuten. Ieder volwassen lid van uw huishouding kan de vragenlijst invullen. Mocht u de voorkeur hebben om de vragenlijst schriftelijk in te vullen, neem dan contact op met onderstaande contactpersoon van de gemeente Ommen. U krijgt dan de vragenlijst en een antwoordenveloppe toegestuurd.

U kunt tot uiterlijk woensdag 25 september 2019 de vragenlijst invullen of terugsturen.  Er zal vertrouwelijk met uw gegevens worden omgegaan en de resultaten worden anoniem verwerkt.

Heeft u nog vragen of opmerkingen of wilt u de vragenlijst op papier ontvangen, neem dan contact op met Manon Radewijk van de Gemeente Ommen, via e-mail Manon.Radewijk@ommen.nl of telefoonnummer 0523 – 289249 (tijdens kantooruren).

Hartelijk dank voor uw medewerking.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.