Sportverkiezingen gemeente Ommen van start

woensdag 06 november 2019 12:09

Vanaf 1 november kunnen inwoners van de gemeente Ommen weer sporters nomineren voor sportman, sportvrouw, sporttalent en sportploeg van het jaar 2019. Dit kan via de website ommen.nl/sportverkiezing. Nominaties kunnen ingediend worden tot en met 1 december.

Aansprekende sportieve prestaties

Om in aanmerking te komen voor één van de sportprijzen moet er een aansprekende sportieve prestatie geleverd zijn in het sportjaar 2019. Dit kan een kampioenschap of promotie zijn. Maar dit is niet noodzakelijk. Het kan bijvoorbeeld ook een individuele prestatie zijn in relatie tot de leeftijd van een sporter of het verloop van een totale competitie.

Stemmen vanaf 16 december

Wanneer de nominaties binnen zijn, maakt een jury een selectie van de ingediende nominaties. Via ommen.nl/sportverkiezing kan vanaf 16 december tot 6 januari gestemd worden op genomineerde kandidaten. Samen met de keuze van de jury bepaalt deze stemming de uiteindelijke winnaar.

Uitreiking op 15 januari

De uiteindelijke winnaars en opvolgers van Stefan Westenbroek, Marije Dankelman en Volco worden op woensdag 15 januari 2020 bekend gemaakt tijdens de Sportverkiezingen in theater de Carrousel in Ommen.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.