Bedrijfsruimte zoeken

De industrieterreinen liggen aan de zuidzijde van Ommen. Deze zijn goed ontsloten en van hoogwaardige kwaliteit. Als u bedrijfsruimte zoekt in de gemeente Ommen, kan de accountmanager bedrijven u advies geven.

De gemeente Ommen heeft de volgende industrieterreinen:

Alle industrieterreinen zijn opgenomen in het bestemmingsplan Ommen – Werken.

Woon-werkkavels

Bulemansteeg in Lemele
Aan de Bulemansteeg in Lemele is ruimte voor maximaal negen woningen in een landelijke bouwstijl, eventueel met bedrijfsruimte. Dankzij de ruime kavels (750 tot 2.000 vierkante meter) die qua ligging goed passen bij de landelijke omgeving, krijgt u hier alle ruimte om uw woonwens te realiseren.

Lees meer over het woon-werkgebied Bulemansteeg

De Rotbrink
De Rotbrink is een lokaal gemengd bedrijventerrein met bedrijven van verschillende grootte en met een milieuhinder van maximaal categorie III. Het bedrijvenpark bestaat uit meerdere bedrijvenzones ook de mogelijkheid voor woon-werkkavels.

Lees meer over het woon-werkgebied De Rotbrink

Interesse

De gemeente heeft de op deze pagina vermelde bedrijfspanden in eigendom en verkoopt de panden zelf. Er wordt hiervoor geen makelaar ingeschakeld. U voert de onderhandelingen rechtstreeks met de gemeente.

Bekijk het aanbod
 
Heeft u interesse in één van deze panden? Neem dan contact op met Cindy Elsman van het team Grondzaken. Dit kan via het telefoonnummer 0523 289 556, of e-mailadres cindy.elsman@ommen-hardenberg.nl.

Bedrijventeam

Wilt u ondersteuning? Neem contact op met het Bedrijventeam via het telefoonnummer 14 0529, of ondernemen@ommen-hardenberg.nl.

Mijn bedrijvenloket

Met Mijn bedrijvenloket van de gemeente Ommen of uw persoonlijke Berichtenbox kunt u uw zaken digitaal regelen.