WEEKMARKTEN

In de gemeente Ommen wordt op iedere dinsdag een weekmarkt gehouden van 08.00 tot 13.00 uur. Als u een standplaats wilt op de markt van Ommen, dan kunt u de mogelijkheden bespreken met de marktmeester.

De weekmarkt van Ommen is wekelijks te vinden op de Markt in Ommen. De Ommense markt telt ongeveer dertig standplaatshouders.

Het marktterrein ligt in het gezellige centrum. Een bezoek aan de markt is dus goed te combineren met een bezoek aan het winkelcentrum.

Standplaatsen
De markt kent alleen standplaatshouders met een eigen kraam of eigen verkoopwagen. Ook hier is de  diepte van de standplaats ongeveer drie meter. Deze markt heeft een branchepatroon. Een beperkt aantal kramen/wagens van iedere branche wordt op deze markt toegelaten.

Voorwaarden deelname markt:

  • Alleen natuurlijke personen worden als standplaatshouder op de markt toegelaten.
  • U bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in uw regio.
  • U bent voldoende verzekerd.
  • U tekent een verklaring dat ambulante handel uw hoofdberoep is.

Marktmeester
Voor meer informatie over een plaats op de markt kunt u terecht bij Gerhard Bies (Marktmeester). Hij is bereikbaar via het telefoonnummer 14 0529.

Afspraak maken

Het is mogelijk om online een afspraak te maken met de gemeente. U kunt ook telefonisch contact opnemen met de gemeente via 14 0529.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.