Subsidie recreatief toeristische projecten

De gemeente stelt voor het jaar 2019 subsidie beschikbaar t.b.v. recreatief toeristische projecten en activiteiten. Het beschikbare subsidiebedrag is beperkt. Het subsidieplafond voor 2019 is vastgesteld op € 15.142,--. Een activiteit of project kan eenmalig ondersteund worden.

Indien u een beroep op de eenmalige subsidiemogelijkheden Recreatie & Toerisme 2019 wilt doen, kunt u een subsidieaanvraagformulier aanvragen bij het Regieteam via (0523) 28 93 99 (maandag t/m donderdag).
Het formulier kunt u hieronder downloaden. De subsidieverzoeken kunnen door zowel inwoners als ondernemers tot en met maandag 6 mei a.s. worden ingediend. De binnengekomen subsidieaanvragen worden getoetst aan de Beleidsregels Subsidieverlening Gemeente Ommen.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.