Subsidiewijzer

Bedrijven, ondernemers en instellingen in de gemeente kunnen voor het verwerven van subsidies terecht in de kennisbank SubsidieTotaal. U vindt hier informatie over een groot aantal beschikbare regelingen voor het bedrijfsleven.

De kennisbank SubsidieTotaal bevat subsidies voor het bedrijfsleven, instellingen en andere organisaties. Het geeft een overzicht van alle relevante subsidiemogelijkheden en kredieten die in deze gemeente te gebruiken zijn. Het gaat om subsidies en kredieten die worden verstrekt door gemeentelijke, regionale, provinciale, nationale en Europese organisaties.

Naar de kennisbank SubsidieTotaal

Voor het inloggen op de kennisbank heeft u inloggegevens nodig. Deze kunt u online aanvragen.

De kennisbank biedt u:

  • Eenvoudig en snel zoeken en bladeren in alle mogelijke subsidies en kredieten.
  • Iedere 24 uur update van de informatie zodat u altijd de meest actuele informatie leest.
  • Beschrijving van iedere financieringsmogelijkheid inclusief contactgegevens van en links naar de subsidieverstrekker.
  • Gemeentelijke informatie, ondersteuning en contactpersonen die u verder kunnen helpen.
  • Nieuws over subsidies.

Profiel
Voor gebruik van de kennisbank SubsidieTotaal heeft u een account nodig. U kunt dit account direct online en gratis aanmaken. Hiermee krijgt u een eigen profiel, waarmee u nog sneller kunt zoeken naar subsidiemogelijkheden.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.