De gemeente Ommen reikt jaarlijks de Vrijwilligerspluim uit. De pluim is een blijk van waardering voor de inzet van de vrijwilligers in de gemeente Ommen met twee categorieën. Een pluim voor de persoon én een pluim voor de groep vrijwilligers, die zich op een onderscheidende en inspirerende wijze heeft ingezet voor onze lokale samenleving. 

Stemmen niet meer mogelijk

De stemperiode voor de Vrijwilligerspluim is gesloten. Het is niet meer mogelijk om uw stem uit te brengen.

Alle stemmen worden geteld, waarna de winnaar bekend wordt gemaakt tijdens de uitreiking op vrijdagavond 7 december 2018 in de Carrousel in Ommen. U bent welkom vanaf 19.00 uur.

Spelregels

De pluim is een blijk van waardering voor de inzet van de vrijwilligers in de gemeente Ommen met twee categorieën. Een pluim voor de persoon én een pluim voor de groep vrijwilligers, die het lokale vrijwilligerswerk in Ommen het afgelopen jaar op een bijzondere en positieve manier op de kaart heeft gezet.

Voorwaarden voor de aanmelding:

  • De persoon of groep komt uit Ommen.
  • De persoon of groep heeft zich recent vrijwillig ingezet.
  • De persoon of groep is met zijn inzet onderscheidend en inspirerend geweest.


Een onafhankelijke jury beoordeelt alle aanmeldingen en selecteert in beide categorieën drie genomineerden. Op basis van de stemmen van inwoners wordt hierna bepaald wie dit jaar de Vrijwilligerspluim in ontvangst mogen nemen.