Kavel- en woninguitgifte

Zoekt u binnen gemeente Ommen een kavel voor woningbouw of een sociale huurwoning? De gemeente regelt de uitgifte van kavels en toewijzing van sociale woningbouw.

Kavels

Bij sommige bouwplannen geeft de gemeente zelf de kavels uit. Zo kan iedereen grond kopen om daarop voor zichzelf zijn droomwoning te bouwen. Kijk voor meer informatie op de website Wonen in Ommen.

Beschikbare kavels

Voor de actuele projecten gaat u naar de projectpagina. Hier vindt u een overzicht van de momenteel beschikbare gevels in de gemeente en een inzicht in het toekomstige aanbod.

Blijft op de hoogte

Op de website kunt u zich inschrijven al geïnteresseerde op de verschillende beschikbare projecten. Na uw inschrijving ontvangt u van ons automatisch updates over het project in de mailbox. Ook vindt u diverse tips die u kunnen helpen bij het bouwen van uw eigen huis.

Contact met het woonteam

Verder is er een pagina ingericht waarop u de antwoorden kunt vinden op de meest gestelde vragen. Indien het antwoord op uw vraag er toch niet tussenstaat. Vult u dan het contactformulier in en dan nemen wij contact met u op. Of mail naar woonteam@ommen.nl

Sociale woningbouw

Voor het aanbod van sociale huurwoningen kunt u terecht bij Vechtdal Wonen.