Bekendmakingen

Bekendmakingen zijn openbare publicaties over besluiten of gebeurtenissen die voor u van belang kunnen zijn. Die gaan over bijvoorbeeld aangevraagde omgevingsvergunningen, wegafsluitingen of vergunningen voor grote evenementen. Ook verordeningen en beleidsregels worden hier gepubliceerd.

Recente bekendmakingen en verordeningen

Meldingen in uw mailbox

Wilt u direct weten of in uw postcodegebied nieuwe vergunningen zijn aangevraagd of toegekend? Meld u dan aan voor de e-mailservice. Over uw buurt van Overheid.nl. U ontvangt de bekendmakingen dan automatisch in uw mailbox.

Gemeentenieuws in het Ommer Nieuws

Hieronder kunt u het gemeentenieuws dat in het Ommer Nieuws heeft gestaan raadplegen.

Het Ommer Nieuws

Het Ommer Nieuws wordt op woensdag huis-aan-huis verspreid bij de meeste huishoudens in Ommen. Daarnaast is het Ommer Nieuws af te halen bij vijf vaste afhaalpunten in Ommen:

  • The Readshop
  • Shell
  • Jumbo
  • Albert Heijn
  • Primera

Ook is het Ommer Nieuws online te lezen via de website van Vechtdal Centraal.

Gemeentemagazine

In september 2023 is het gemeentemagazine 2023/2024 (voorheen gemeentegids) verschenen. Deze is huis-aan-huis verspreid in de gemeente Ommen. In het magazine vindt u handige informatie over de gemeente en contactgegevens van onder andere sportverenigingen, plaatselijke belangen en zorginstellingen. Het gemeentemagazine is verkrijgbaar op het gemeentehuis en daarnaast hier digitaal te lezen.