Wie wordt de sportvrijwilliger van Ommen?

De gemeente Ommen vindt het belangrijk dat iedere inwoner wordt gestimuleerd om te bewegen. Bewegen draagt bij aan een langer en gezonder leven en een verminderde kans op verschillende ziektes. Om het bewegen mogelijk te maken in de gemeente Ommen zijn er heel veel vrijwilligers actief in de sport. Omdat de sport niet zonder deze vrijwilligers kan, zijn wij op zoek naar de sportvrijwilliger van de gemeente Ommen. Helpt u mee deze te vinden?

Kent u iemand die echt het verschil maakt? Die het verdient om eens in het zonnetje te worden gezet? Nomineer hem, haar of een hele groep dan als de sportvrijwilliger van de gemeente Ommen!

Nomineren sportvrijwilliger

Het nomineren van een vrijwilliger of groep kan via onderstaand formulier. Dit kan tot 9 juni 2023. De verkozen sportvrijwilliger ontvangt naast de eretitel een geldbedrag van € 150,-. Als de titel naar een vrijwilligersgroep gaat dan ontvangt deze een geldbedrag van € 300,-. De vrijwilliger moet werkzaam zijn voor een sportaanbieder in de gemeente Ommen. Het is niet mogelijk om uzelf als vrijwilliger te nomineren.

Naam indiener:(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.