Informatiebijeenkomst opvang Oekraïense vluchtelingen

16 mei 2022, 10:18

Op maandagavond 23 mei organiseert de gemeente Ommen een informatiebijeenkomst over de noodopvang van Oekraïense vluchtelingen in de gemeente. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

DatumMaandag 23 mei 2022
Locatie Zaal Dijk (Korteveldsweg 3 – Lemele)
Tijd 19.30 – 21.30 uur

Sinds 11 maart 2022 wordt zorghotel De Imminkhoeve in Lemele gebruikt als opvanglocatie voor vluchtelingen uit Oekraïne. De gemeente Ommen organiseert deze tijdelijke opvang. Inmiddels bieden we onderdak aan circa 150 mensen. Naast de inzet van gemeente zijn er ook veel vrijwilligers actief op deze locatie. Daarnaast zijn er enkele particuliere initiatieven. Tijdens de informatiebijeenkomst blikken we terug op de afgelopen weken. En kijken we vooruit naar de komende periode.

Vragen, opmerkingen of suggesties?

Heeft u vragen over de noodopvang? Of wilt u meer weten over een bepaald onderwerp? Stuur uw vragen, opmerkingen of suggesties dan alvast in via ommen4.0@ommen.nl. Dit gebruiken we als input voor informatiebijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst krijgt u ook de gelegenheid om vragen te stellen of suggesties te delen.

Contact gemeente

Bent u niet in de gelegenheid aanwezig te zijn, maar wilt u toch contact met de gemeente? Neem dan contact met ons op via ommen4.0@ommen.nl of 14 0529. Of kijk op www.ommen.nl/oekraine hier vindt u meer informatie. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt.