Stichting Marketing Ommen van start

16 juni 2023, 09:41

Stichting Marketing Ommen is met volle energie van start gegaan om de gemeente Ommen in alle facetten onder de aandacht te brengen. Op dinsdag 13 juni vond de feestelijke lancering plaats. Daarbij werd marketingcoördinator Erik Eggert verwelkomd en ontving hij bemoedigende woorden van wethouder Leo Bongers.

Zaadje geplant

De wethouder benadrukte vooral het belang van samenwerking om een krachtige externe profilering te realiseren voor alles wat de prachtige gemeente Ommen te bieden heeft. “Het zaadje is geplant. Laten we het samen laten groeien”, aldus Bongers. Ter gelegenheid van de start overhandigde wethouder Leo Bongers symbolisch een zelfgekweekt plantje aan marketingcoördinator Eggert.

Vorming werkgroep

Eggert, die de rol van regiopromotor op zich neemt, presenteerde plannen voor de opbouw van de stichting. “We gaan aan de slag met het vormen van een werkgroep, waarin alle geledingen vertegenwoordigd zijn. Onze stichting richt zich op recreatie en toerisme, maar ook op cultuur, geschiedenis, ondernemen en meer. We willen de verbinding zoeken, want alleen samen staan we sterker.”

Focus op samenwerking

Stichting Marketing Ommen is vastberaden om Ommen nog krachtiger op de kaart te zetten en te laten floreren. Met een focus op samenwerking met diverse belanghebbenden en gemeenschappen, streeft de stichting naar een aantrekkelijke regio voor zowel bewoners als bezoekers.

Contact

De stichting nodigt iedereen uit om deel te nemen aan dit enthousiaste nieuwe initiatief. Samen kunnen we de pracht en diversiteit van Ommen aan een breed publiek tonen. Voor meer informatie over de stichting en hoe u kunt bijdragen, kunt u contact opnemen met Erik Eggert via erik@brandskills.nl.