Zwembad Carrousel viert 25-jarig jubileum met diverse activiteiten

23 januari 2024, 15:52

Het zwembad van multifunctioneel centrum Carrousel in Ommen viert in 2024 het 25-jarig jubileum. Dat gebeurt het hele jaar door met diverse activiteiten voor jong en oud. Het jaarprogramma start op 5 februari met een spaaractie voor een tien-badenkaart.

Voor de spaaractie werkt Zwembad Carrousel samen met de lokale Albert Heijn en Jumbo. Bij deze supermarkten kunnen er stempels gespaard worden. Bij een volle stempelkaart kan er met korting een tien-badenkaart aangevraagd worden, die het hele jaar geldig is. De spaaractie loopt van 5 februari tot 31 maart 2024.

Overige activiteiten

Na de spaaractie vinden er vrijwel maandelijks jubileumactiviteiten plaats in de Carrousel. Van een clinic van duikcentrum Vechtdal tot een techniekdag en van een ontbijt tot een wellnessavond. Er is gekozen voor een zo breed mogelijk programma om uiteenlopende doelgroepen het jubileum van het zwembad mee te laten vieren. Het volledige programma is te zien op de website van de Carrousel.

Terugblik 25 jaar zwembad

Als onderdeel van het jubileumprogramma staat in het najaar een kleine tentoonstelling ’25 jaar zwembad’ op de agenda. Hierin wordt aan de hand van archiefmateriaal teruggeblikt op een kwart eeuw historie. Voor de tentoonstelling roept de Carrousel ook inwoners op om foto’s of knipsels te delen. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met de Carrousel.