Ondernemershuis voor het Vechtdal

Voor u als ondernemer uit het Vechtdal liggen er veel kansen, mogelijkheden en uitdagingen. Het Ondernemershuis voor het Vechtdal helpt u bij het realiseren van uw ondernemerskansen. Wij bieden u een compleet aanbod aan kennis en netwerk op het gebied van innovatie, onderwijs en financiering die u helpen bij het vergroten van uw zakelijk succes.

Hoe werkt het Ondernemershuis?

Het Ondernemershuis wil verbinden, verbreden en versnellen en u helpen om de kansen, ideeën en mogelijkheden vanuit uw eigen kracht om te zetten in zakelijk succes. Samenwerking vanuit het Ondernemershuis draagt daarmee actief bij aan een vernieuwde en versterkte regionale economie. De ondernemersadviseur is uw aanspreekpunt voor al uw vragen. Hij geeft u de informatie die u nodig hebt of brengt u in contact met één van de partners. U krijgt er een eerlijk, onafhankelijk en transparant advies. Het Ondernemershuis werkt samen met een groot aantal lokale en regionale partners:

  • ondernemersverenigingen,
  • kennispartners,
  • commerciële partijen en overheden.

groei van hun onderneming.
Bij het Ondernemershuis voor het Vechtdal staan de adviseurs klaar om u als ondernemer verder te helpen met diverse ondernemersvraagstukken.

Maak kennis met de ondernemersadviseurs van het Ondernemershuis voor het Vechtdal.
www.ondernemershuisvechtdal.nl