Duurzaam bouwloket

Het Duurzaam Bouwloket is een onafhankelijke, professionele organisatie en werkt namens de gemeente Ommen. U kunt bij hen terecht met al uw vragen over duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en energie opwekken. Ook kunt u persoonlijk advies aanvragen. Het loket verwijst u dan naar een lokale, onafhankelijke energieadviseur.

Vrijblijvende tips energiecoach

Kent u onze energiecoaches al? Een energiecoach is een getrainde vrijwilliger die samen met u kijkt naar het energieverbruik. U krijgt kosteloos handige tips en advies om een lagere energierekening te krijgen. Stuur een mail naar energiecoach@startpunthardenberg.nl en de energiecoach komt zo snel mogelijk bij u langs. Bellen mag ook op 0523 273 388.

Subsidies en lokale bedrijven

Bekijk welke subsidies- en financieringsmogelijkheden er landelijk, provinciaal en in de gemeente beschikbaar zijn via de energiesubsidiecheck op www.duurzaambouwloket.nl/subsidiecheck
Weet u welke duurzame maatregelen u wilt nemen en bent u daarvoor op zoek naar een passend bedrijf? Op www.duurzaambouwloket.nl/bedrijven ziet u welke bedrijven er bij u in de omgeving actief zijn. Eventuele lokale (inkoop)acties zijn hier ook op te vinden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u advies? Op werkdagen is het Duurzaam Bouwloket per mail en telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:00 uur.

Telefoon: 072 – 743 39 56 (ma. t/m vr. 8:30 tot 17:00 uur)
E-mail: info@duurzaambouwloket.nl

De energiecoach (een getrainde vrijwilliger) kijkt samen met u naar het energieverbruik. U krijgt kosteloos handige tips en advies om een lagere energierekening te krijgen.

Hoe werkt het?

  1. De energiecoach loopt samen met u de woning door
  2. De energiecoach neemt het energieverbruik en de energierekening onder de loep
  3. U krijgt vrijblijvend advies over hoe u kunt besparen op de energierekening

Energiecoaches worden ondersteund door Woningstichting Vechtdal Wonen, gemeente Hardenberg en gemeente Ommen. Heeft u verstand van energie besparen, vindt u het waardevol om anderen te inspireren en ziet u het daarom zitten om ook energiecoach te worden? Stuur dan een mail naar energiecoach@startpunthardenberg.nl.

Ja zeker! Heeft u verstand van energie besparen, vindt u het waardevol om anderen te inspireren en ziet u het daarom zitten om ook energiecoach te worden? Stuur dan een mail naar energiecoach@startpunthardenberg.nl.