Team Toegang Samen Doen

Contactgegevens

Telefoonnummer: 14 0529
Emailadres: samendoenommen@ommen.nl

Telefonisch bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag tussen 9:00-17:00 uur.
Het kan voorkomen dat vanwege drukte of een andere reden u niet direct telefonisch contact krijgt met een medewerker van Team Toegang. Er wordt dan door het klantcontactcentrum (KCC) een terugbelverzoek aangemaakt. U wordt dan binnen twee werkdagen teruggebeld.

Is er sprake van een noodsituatie? Crisis & Spoed.

Inloopspreekuur

Elke dinsdag -en donderdagochtend tussen 9:00-11:00 uur in het Carrousel aan de van Reeuwijkstraat 5. Wilt u direct een melding bij ons maken, dan kunt u het online meldingsformulier invullen.

Persoonlijk plan

U kunt zich vooraf voorbereiden op het gesprek met Samen Doen door zelf een plan te maken. Dit is uw persoonlijk (gezins-)plan. Met de medewerker van Samen Doen bespreekt u wat u hebt ingevuld.

Met uw persoonlijk plan vertelt u welke hulp u nodig heeft. Tijdens het gesprek bespreekt u samen wat er speelt en waar u behoefte aan hebt. Uitgangspunt is dat wat u nog wel kunt.

U kunt hieronder het formulier voor uw persoonlijk plan downloaden. Het ingevulde formulier stuurt u ons online toe.

Burgerportaal

In het Burgerportaal regelt u uw eigen zaken. U vindt hier uw contactpersoon en kunt direct een bericht sturen of afspraak maken. Ook kunt u hier de documenten downloaden die uw contactpersoon met u deelt.

Ontvangt u een uitkering? Dan kunt u in het Burgerportaal ook terecht voor jaaropgaven en uitkeringsspecificaties. Inloggen kan met uw DigiD.