<strong>Onderhoud openbare verlichting Ommen</strong>

6 februari 2023, 13:39

Een deel van de verouderde lampen en armaturen van de openbare verlichting in Ommen worden vervangen door LED-verlichting. De werkzaamheden worden uitgevoerd in week 9 en 10 door Limitec BV in de volgende straten:

Egelantierstraat; Elzenstraat; Falkenburgerf; Goudvinkstraat; Herikstraat; Jhr.Repelaerlaan; Koekoeksbloemstraat; Korenbloemstraat; Lijsterbesstraat; Meidoornstraat; Oude Vlierweg; Sleedoornstraat; van Goyenstraat; van Ostadestraat; Vuurdoornstraat; Wielewaalstraat; Wilgenstraat; Wolfskuil; Wolfskuillaan.

LED-verlichting is energiezuinig, waardoor een flinke besparing op de energiekosten gerealiseerd wordt en het milieu minder belast wordt. Daarnaast vermindert het aantal storingen en zijn de onderhoudskosten lager door de armaturen en lampen te vervangen. In de eerste fase worden in de gemeente Ommen ongeveer 200 lichtmasten omgebouwd naar LED-verlichting die de komende 25 jaar meegaan.

Vragen of opmerkingen

De werkzaamheden duren per armatuur niet langer dan een half uur en veroorzaken weinig tot geen hinder. Hebt u vragen of opmerkingen over het onderhoud, dan kunt u contact opnemen met de gemeente Ommen, afdeling Openbare verlichting.