Win een duurzame treinreis naar een Europese stad naar keuze!

14 juni 2024, 07:00

De Nederlandse Hanzesteden vertrokken donderdag met de trein naar Gdansk in Polen. Zij gaan daar deelnemen aan de Internationale Hanzedagen. Met de keuze voor het reizen per trein laten zij zien dat er altijd een duurzaam alternatief is voor reizen binnen Europa. Wil jij ook een Europese stad bezoeken met de trein? Doe dan mee met de challenge op social media!

Deel jouw leukste treinfoto met de hashtag #hanzetrein en laat ons zien hoe jij het verschil maakt voor een betere toekomst, door te kiezen voor duurzaam reizen. De twee beste inzendingen winnen een Europese treinreis voor twee personen naar een bestemming naar keuze.

Volg ons op Facebook en Instagram voor alle informatie over de challenge.

Voorwaarden prijsvraag

Deze prijsvraag is een samenwerking tussen de Hanzesteden Deventer, Doesburg, Elburg, Harderwijk, Hasselt (gemeente Zwartewaterland), Hattem, Kampen, Oldenzaal, Ommen, Rijssen-Holten, Zwolle, Zutphen en de Nederlandse Spoorwegen (NS). Doel van deze prijsvraag is het stimuleren van duurzaam reizen per trein. Door het delen van de leukste treinfoto op Facebook en/of Instagram met #hanzetrein kan tweemaal een Europese treinreis naar een bestemming naar keuze voor twee personen gewonnen worden. De gemeenten Zwolle, Hattem en Harderwijk zijn organisatoren namens de andere steden en de NS.

Door deelname aan deze prijsvraag gaat de deelnemer akkoord met de onderstaande voorwaarden:

  • Deelname is mogelijk voor inwoners van Nederland vanaf 18 jaar.
  • Winnaars krijgen per sociale media bericht over de gewonnen prijs, via het kanaal wat de deelnemer gebruikt om deel te nemen. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd. Deelnemers die niet winnen krijgen geen bericht.
  • De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Indien de winnaar de prijs weigert of niet aanvaard, wordt de prijs niet uitgekeerd. Ook wanneer de verbonden voorwaarden niet worden aanvaard wordt de prijs niet uitgekeerd.
  • De deelnemer geeft toestemming tot de verwerking en publicatie van persoonsgegevens en ingezonden foto in verband met deelname aan de prijsvraag.
  • De organisatoren zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan de prijsvraag of voor eventuele technische storingen, gebreken of vertragingen met betrekking tot de deelname aan de prijsvraag of de aanwijzing van de winnaar.
  • De organisatoren zijn gerechtigd deelnemers uit te sluiten van deelname als zij van mening zijn dat de deelnemers niet conform de voorwaarden handelen of indien de deelnemers zich anderszins op frauduleuze wijze toegang verschaffen tot de prijsvraag of het verloop van de prijsvraag op oneerlijke wijze beïnvloeden.
  • De organisatoren zijn gerechtigd te allen tijde naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze voorwaarden te wijzigen of aan te passen. Ook kunnen zij zonder opgave van reden de prijsvraag staken, wijzigen of aanpassen vanwege haar moverende redenen, zonder dat zij daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade zijn gehouden tegenover de deelnemer. Wijziging of aanpassing van de prijsvraag zal door de organisatoren op hun sociale media kanalen publiekelijk bekend worden gemaakt.