Contact met de gemeente

Let op: het kan zijn dat e-mail van de gemeente in uw spambox terecht komt. Houd daarom bij contact met de gemeente ook uw spambox in de gaten, of voeg @ommen.nl toe aan uw veilige lijst.

Afspraak maken

Voor uw bezoek aan de Publieksdienst van de gemeente Ommen maakt u eerst online een afspraak. U hoeft zo niet te wachten en krijgt sneller een antwoord.

Meer informatie

Bezoek de gemeente

In het gemeentehuis van Ommen vindt u alle loketten op één centrale plaats. Voor uw bezoek dient u eerst een afspraak te maken.

Meer informatie

Oekraïne

De oorlog in Oekraïne roept veel vragen op. Op onze site vindt u meer informatie over o.a. crisisopvang en vrijwilligers. 

Meer informatie

Bellen met de gemeente

Als u belt met het nummer 14 0529, dan krijgt u één van onze medewerkers van de Publieksdienst aan de lijn. Zij helpen u graag. Wij kunnen u ook terugbellen.

Meer informatie

Meldpunt openbare ruimte

Als bij u in de buurt iets kapot is, of als er vervuiling is op de straat, kunt u hiervan melding maken. In de meeste gevallen kan dit eenvoudig online.

Meer informatie

Persvoorlichting

De afdeling communicatie is voor persvragen bereikbaar via communicatie@ommen.nl. 

Meer informatie

Contactformulier

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Stuur uw vraag online op via het digitale contactformulier op deze website.

Meer informatie

Bezwaar of klacht

Als u het niet eens bent met een besluit van of behandeling door de gemeente, kunt u een bezwaarschrift of klacht indienen.

Meer informatie